Over Architectenbureau Domus

 

Architectenbureau DOMUS is al meer dan 25 jaar een referentie in het bouwen van villa’s en appartementen alsook in de renovatie van bestaande of zonevreemde woningen. Bekijk hier onze portfolio.

Als energiebewust architect, een label uitgereikt door de Vlaamse overheid, streeft ir. architect Jef Van den Broeck steeds naar een energie-efficiënt gebouw door de modernste technieken te implementeren en gebruik te maken van hernieuwbare energie, zodat uw woning volledig beantwoordt aan de nieuwe BEN- en EPB-normen.

De landelijke stijl roept een warme huiselijkheid op, een nostalgie naar oude materialen en kleinschaligheid, maar aangepast aan onze moderne behoeften, comforteisen en energiewetgeving.

Al die jaren hebben wij als doel voor u een thuis te creëren. Tijdens de ontwerpfase vertalen wij uw wensen en ideeën naar een unieke woning die huiselijke warmte en een thuisgevoel uitstraalt en helemaal afgestemd is op uw noden.
Omdat dit voor iedereen anders is, bekijken we uw project vanuit uw standpunt en toetsen dit aan onze jarenlange ervaring en praktisch inzicht.
Of u nu kiest voor een moderne landelijke stijl, een oude Vlaamse hoeve, een kleine of grote woning, een nieuwbouw of verbouwing,  … uw concept is steeds onze inspiratie.