Diensten

Voorontwerp

Voor het ontwerp van uw woning in pastorijstijl, landelijke of Vlaamse stijl ontwerpen wij een eerste schets na een gesprek op ons kantoor (of online), en aan de hand van uw fotoboek, moodboard of Pinterest. Gaandeweg zetten wij deze schets met u om in een volledig in 3D uitgewerkt ontwerp. We bespreken de ontwerpen regelmatig en kijken welke punten eventueel niet aan uw verwachtingen beantwoorden en verfijnen verder.

Binnenzichten

Na het voorontwerp beginnen we met de uitwerking van de binnenkant.

Om de verhoudingen en de ruimtes beter aan te voelen, voegen we steeds enkele meubels toe.

Werkt u met een binnenhuisarchitect(e), dan bezorgen wij hem/haar de 3D-bestanden. Of bent u nog op zoek naar een interieur-ontwerper, dan kunnen wij u altijd doorverwijzen.

Bouwaanvraag

Sinds 2017 is het verplicht de bouwaanvraag digitaal aan te leveren. Dit betekent dat wij de plannen opmaken en ze aan u ter goedkeuring voorleggen vooraleer we ze via het Omgevingsloket indienen.
In elk geval, begeleiden wij u bij elke stap van het bouwaanvraagproces, zodat u met een gerust hart aan uw project kan beginnen.

Materiaalbespreking

Wij bespreken met u welke materialen best gebruikt worden opdat de stijl en de sfeer van uw woning, zowel aan de buitenkant als binnen, volledig overeenkomen met het beeld dat u in uw hoofd heeft. Ook adviseren wij u welke technieken nodig zijn voor een zo energiezuinig en comfortabel mogelijke woning.

Werfbegeleiding

Sommige werven vereisen meer begeleiding dan andere, maar hoe dan ook is werfbegeleiding wettelijk verplicht in België. Zo begeleiden wij u in functie van uw noden tijdens de bouwfase en controleren de aannemers.
Wij analyseren op voorhand de complexiteit van uw project zodat u de kosten perfect kan inschatten.

Bewaren